Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Camping och Gästhamnar.

Till campingplatser och gästhamnar erbjuder vi tvättmaskiner
som är robusta och byggda för kontinuerlig drift. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen, oavsett vilket behov du har.

Tvätta rent, snabbt
I campingutförande specialanpassar vi tvättmaskinerna. Exempelvis kan vi låsa eller bara aktivera expressprogram vilket är ett sätt att erbjuda snabba och effektiva tvättpass.

Skräddarsydd utrustning
För att undvika överdosering kan tvättmaskinerna utrustas med automatisk dosering. Det är också möjligt att ansluta tvättutrustningen till myntbox eller mer avancerade system som accepterar kreditkort.

För större anläggningar
Till större campingplatser och gästhamnar rekommenderar vi våra maskiner ur ProLine-serien. De är driftsäkra och byggda för kontinuerlig drift. Ett bra val är tvättmaskinen ProLine HX 65 och torktumlare ProLine T 201 E. Välj expressprogram och tvätta 7 kg tvätt på ca 35 min med ProLine HX 65.

För mindre anläggningar
Till mindre campingar rekommenderar vi maskiner från BaseLine- eller StreamLine-serien. Det är tyst och effektiv tvättutrustning som kan pelarmonteras för att spara plats. En bra lösning är tvättmaskin BaseLine TM 5056 och torktumlare T 5120 K, med myntbox som tillval. TM 5056 tvättar 6 kg på ca 45 min om expressprogrammet väljs.