Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Friska Brandmän.

El & Fastighetsteknik och PODAB har ett komplett tvätt- och torksortiment som utvecklats i nära samarbete med Friskabrandmän. Våra specialprogram tvättar riktigt rent och eliminerar hälsofarliga partiklar, minskar slitage på plaggen och förenklar för dig som tvättar. PODAB var först med att tillverka torkskåp med unika galgar för att rationalisera torkprocessen. Larmställen torkas skonsamt från insidan och från utsidan. Det är tidseffektivt och minimerar slitage på plaggen.

Anpassad tvättutrustning
Våra tvättmaskiner i kombination med vårt torkskåp,
ProLine FC 20 ger en optimal tvätt- och torkprocess för skyddskläder som exempelvis larmställ. Vi anpassar tvätt och torkprogrammen så att funktionaliteten säkerställs och slitage minimeras. Tvättmaskinerna är dessutom utrustade med vanliga tvättprogram som t ex handtvätt, 40°C, 60°C, 90°C och snabbtvätt, vilket passar bra vid tvätt av verkstadsoveraller, träningskläder och stationskläder.

Torkskåp utvecklat för skyddskläder
ProLine FC 20 har specialgalgar för att torka skyddskläder både från insidan och från utsidan. Torkprocessen är utan mekanisk bearbetning vilket förlänger livslängden på plaggen. Torkskåpet har en kapacitet på hela 20 kg och kan inredas på olika sätt, t ex för att torka stövlar och handskar. Du byter enkelt ut galgarna och fäster hängarna.

Högkvalitativ tvättutrustning
Tvätt- och torkprogrammen är framtagna i nära samarbete med Ecolab och Procurator Textiles (Brage® larmställ). Detta för att möta de krav som ställs enligt konceptet "Säker Brandman"