Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Den gemensamma tvättstugan.

El & Fastighetsteknik och Podab har alla produkter som krävs för att skapa en optimal tvättstuga. I vårt sortiment finns allt från tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrumsutrustning till manglar och tillbehör.

Behovsanpassad tvättstugeutrustning
Vi har utrustningen som behövs för att få en snabb och enkel hantering av tvätt i den gemensamma tvättstugan. Vi anpassar maskinparken efter typ av hushåll. Är det exempelvis många barnfamiljer eller flest ensamstående som bor i huset? Efter en behovsanalys rekommenderar vi den utrustning som krävs.

Sänkta kostnader
En stor del av fastighetens driftsekonomi avgörs i tvättstugan. Det är därför våra produkter är konstruerade för att vara så energi- och vattensnåla som möjligt.

Nöjda hyresgäster
Beroende på vilka hyresgäster som bor i huset ställs olika krav. Ibland behövs en grovtvättstuga för att tvätta mattor och större textilier. För ett hus med många studenter kan en obokningsbar tvättmaskin vara en bra lösning och komplement till den övriga tvättstugeutrustningen.

Ren tvätt, snabbt
Våra tvättmaskiner är utrustade med snabbtvättprogram som gör lätt smutsad tvätt ren på bara 30 minuter. Exempelvis kan du spara upp till 87% i energiförbrukning med vårt unika och snabba 20 graders program. Det sparar mycket tid åt användaren och minskar energi- och vattenförbrukningen.