Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hotell och Restaurang.

Tvätta i egna lokaler och få en större flexibilitet och bättre kontroll över dina tvätt- och textilkostnader. Vi har den bästa lösningen, oavsett om du enbart tvättar frotté eller tar hand om hela tvättprocessen med lakan, arbetskläder, gästernas kläder och städklara moppar.

Användarvänlig utrustning
Våra maskiner är användarvänliga, vilket är perfekt för dig som vill sköta tvätten själv. Utrustningen har genomtänkt ergonomi och logiska paneler som gör programvalen enkla. Fyll maskinen, välj program och starta – lättare kan det inte bli.

Flexibilitet och kvalitet
Du kan planera bättre när du tar hand om tvättprocessen själv. Du har bättre kontroll över kvaliteten eftersom din egen personal sköter tvätten. Logistiken blir enklare och du behöver färre uppsättningar av lakan, frottéhanddukar och badrockar mm.

Spara tid och visa omtanke om miljön
Färre transporter till externa tvättleverantörer ger mindre miljöpåverkan genom lägre koldioxidutsläpp. Dessutom är våra produkter energisnåla och effektiva. På drygt en timme är tvätten klar – det sparar både tid, energi och pengar. Vi har också snabbtvättprogram för lätt smutsad tvätt.

Speciallösningar för dina behov
Tvättmaskinerna i ProLine-serien kan utrustas med tvättprogram för t ex frotté som har rester av eteriska oljor eller lera. Tvättmaskinerna StreamLine TM 7056 och TM 7066 kommer med 10 stycken tvättprogram för hotell och restaurang. Vi har sortimentet och kompetensen att skräddarsy en komplett tvättanläggning för dig