Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Lantbruk och Häst.

Våra tvättmaskiner både tvättar och impregnerar, vilket förlänger livslängden på t ex dina hästtäcken. Vi har även program för tvätt av juverdukar. Välj våra användarvänliga och stabila tvättmaskiner för en effektivare och energisnålare tvätt.

Effektiv och skonsam tvätt
Med vår utrustning tvättar du hästtäcken snabbt och energisnålt.
Extra försköljningar spolar bort grus och smuts för en effektivare tvättprocess. Dessutom ger den högre vattennivån under huvudtvätten en optimerad bearbetning av godset. Med våra program tvättar du skonsammare och kan välja att impregnera hästtäcken under tvättprocessen. Placeringen av avloppsventilen och störtavloppet är utformat för att du ska slippa problem med igensatta avlopp. Grus och smuts samlas i uppsamlingsrännan som är enkel att rensa.

Finansiera din investering
Ett smart sätt att få igen investerade pengar är att tvätta åt andra ryttare/kuskar i närområdet. Välj vår finansieringslösning och se hur snabbt maskinen betalar sig. Kontakta oss gärna för referenser.

Tvätt- och torkutrustning
För lantbrukare med mjölkkor har vi program för tvätt av juverdukar. Vi har anpassade program för täcken och vojlockar samt ett ull- och ett hygienprogram. Med vårt torkskåp, TS 93 E, kan du torka upp till fyra täcken samtidigt, beroende på vilken typ av täcke som torkas. Har du ett helt rum till ditt förfogande passar våra energisnåla avfuktare och torklinesatser.