Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ombyggnad av tvättstugan.

VI LEVERERAR INTE BARA MASKINER, VI TAR HAND OM HELA DIN TVÄTTSTUGA, OM DU SÅ VILL. DU VÄLJER SJÄLV VILKA DELAR I VÅRT ERBJUDANDE SOM DU VILL HA.

  • PROJEKTERING AV TVÄTTSTUGAN
  • OMBYGGNAD/NYBYGGNAD AV TVÄTTSTUGAN
  • LEVERANS/INSTALLATION
  • SERVICE/UNDERHÅLLSAVTAL
  • FINANSIERING/DRIFT

PROJEKTERING -   vi ritar och projekterar hur du på bästa sätt får ut så mycket som möjligt av din tvättstuga. Vi tar fram layout-ritningar i 3D format så du kan se hur det färdiga resultatet ser ut.

OMBYGGNAD/NYBYGGNAD -  Vi bygger om eller bygger ny tvättstuga till dig. Vi tar ansvar för hela byggnationen med såväl Bygg - Målning - Golv - VVS - El. Med andra ord en nyckelfärdig lösning.

LEVERANS/INSTALLATION -  Vi kan leverera en komplett tvättstuga med alla maskiner och tillbehör som erfordras. Vi utför installationer av alla maskiner och utrustningar som erfordras. Vårt motto är "Vi har det bästa alternativet för varje behov".

SERVICE/UNDERHÅLLSAVTAL - Vi erbjuder service av maskiner och utrustningar. Vi servar de flesta fabrikat. För att minimera servicekostnaden så erbjuder vi underhållsavtal som innebär förebyggande underhåll på maskinerna för att upptäcka, förebygga och åtgärda brister innan maskinen går sönder och du får ett driftsavbrott. Efter varje service lämnar vi en servicerapport där det framgår vad som gjorts och vad som bör göras för att undvika ytterligare stopp av maskinen.

FINANSIERING/DRIFT - Vi kan ta helhetsansvaret för hela tvättstugan. Vi bygger om, levererar, underhåller och driver tvättstugan. Du betalar en fast avgift per månad och så tar vi hand om drift och skötsel. Brukarna felanmäler och kontaktar oss om det inte fungerar eller är andra driftstörningar. Låter det spännande så hör av dig för mera information.

DETTA KALLAR VI ATT TA FULLT ANSVAR FÖR DIN TVÄTTSTUGA. VI HAR DET STÖRSTA OCH BREDASTE SORTIMENTET PÅ MARKNADEN NÄR DET GÄLLER TVÄTTUTRUSTNING FÖR PROFESSIONELL TVÄTT.

"VI HAR DET BÄSTA ALTERNATIVET FÖR VARJE BEHOV"