Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Städsektorn.

El & fastighetsteknik och PODAB erbjuder professionella mopptvättmaskiner somär byggda för kontinuerlig drift. Tvättmaskinerna tar bort smuts och bakterier på ett effektivt och grundligt sätt. PODABs mopptvättmaskiner är utvecklade för att uppfylla de krav som ställs inom städsektorn.

Enklare för användaren
Tvättmaskinerna är mycket enkla att använda. Centrifugeringshastigheten ställs enkelt in och mopparna får exakt den fuktighet som krävs. Tvättmaskinerna styr doseringsutrustningen och doserar rätt mängd tvätt- och impregneringsmedel. Resultatet blir städklara moppar som kan användas direkt efter tvätt.

Tidsfördröjd start
Samtliga tvättmaskiner levereras med inbyggd timerfunktion och du kan själv bestämma när mopparna ska vara färdiga att användas. Exempelvis kan du få städklara moppar på måndag morgon om du startar maskinen med tidsinställd start på fredag eftermiddag.

Förhindra stopp i avloppet
Använd PODABs tvättmaskiner så behöver du inte plocka eller rensa moppar längre. Tvättprogrammen har flera försköljningar och maskinerna har tillräckligt stora hål i trumman för att skölja ur damm, grus och hår. Allt samlas i uppsamlingsrännan som är enkel att rensa. Avloppsventilens placering förhindrar också problem med igensatta avlopp.

Minimalt slitage
Tvättmaskinerna sliter inte ut mopparna. I jämförelse med andra tvättmaskiner som har mindre hål i trumman, är PODABs perforeringar precis så stora att grus, ludd och smuts sköljs bort. Samtidigt är hålen så små att moppgarnet inte sugs ut och riskerar att fastna i trumman.

Mopparna bearbetas varsamt
Tvättmaskinerna i ProLine HX- och NX-serierna har ett unikt kaskadmönster, CASCADE som bearbetar textilier oerhört skonsamt. De unika upphöjningarna vid perforeringarna gör att mopparna aldrig fastnar oavsett centrifugeringshastighet. Textilierna bearbetas mycket effektivt men också varsamt, vilket är en optimal kombination.

Energieffektiv trumma
Tvättmaskinerna är utrustade med en unik trumma, Water
Efficiency Drum, WED. Trumman ger en mycket låg vattenförbrukning
som minskar energikostnaderna. Med lägre vattenförbrukning följer också en lägre förbrukning av tvätt- och impregneringsmedel, vilket är bra för miljön.